I am a photographer based in Finland, specialized in animal and child photography. I also love landscapes and night photography.
You can order prints of my works straight from me or soon also through Fine Art America Online shop.
Olen valokuvaaja Johanna Vaurio-Teräväinen.

Ihanaa että olet löytänyt sivuilleni!

Kuvaan intohimosta valokuvaukseen. Valokuvaamalla voi tallentaa sielunmaisemia, joita olisi muulla tavoin vaikea jakaa muille. Kuvani ovat luonnosta, hevosista, lapsista; asioista, jotka ovat minua lähellä. Teen myös asiakastöitä koska uskon, että meitä samalla tavalla elämää katselevia on muitakin. Autan sinua tallentamaan ne kallisarvoiset, ohikiitävät hetket, pienet katseet, pehmeät kosketukset, jotka on ihanaa saada tallennettua.

Asun Nurmijärvellä islanninhevos- ja shetlanninponilauman ja kahden kissan kanssa. Perheeseeni kuuluvat mieheni lisäksi neljä lasta, jotka ovat jo aikuisia, ja yksi lapsenlapsi. Toinen ammattini on eläinlääkäri. Matkustan paljon, usein Islannissa, joten kuvissani on myös paljon islanninhevosia sekä kuvia Islannin luonnosta. Lisäksi rakastan yötaivasta.
Minulla on myös studio, joka sijaitsee eläinlääkäriasemani yhteydessä Klaukkalassa. Studiossa voin kuvata eläimiä tai esimerkiksi lapsia, rippi- tai valmistujaiskuvia sekä perhekuvia. Kuvaan myös mielelläni miljöössä. Teen lisäksi yrityskuvauksia.
Back to Top